Special Arrangemang

Ska ni ha ett event? Vi hjälper dig!

För att beställa catering behöver du vara en godkänd användare. För att bli det registrerar du användarkonto hos oss. När du har registrerat ditt konto kan du ansöka om cateringaccess på den här sidan. När restaurangen har godkänt ditt konto skickas ett automatiserat konfirmationsmejl med aktiveringslänk till din registrerade adress inom 24 timmar.

Produkt
Bordsreservation
Bordsreservation Reservera ett bord i restaurangen. Ange antalet delagare.
Event - Matlagningskväll
Event - Matlagningskväll Avsluta dagen med en aktivitet. Vi samlas i restaurangen där ni välkomnas med ett glas mousserande och genomgång av kvällen. Därefter delas ni in i olika lag som ansvarar för varsin del av kvällens 4 rätters meny och som ni tillsammans med Entrés kockar kommer att tillaga och senare avnjuta tillsammans. Ett passande glas vin till varje rätt serveras. Varje matlagningstillfälle följer ett tema som är anpassat efter säsong. En lika smakrik som lärorik kväll i gastronomins tecken!
Passar 12-28 deltagare.
Skicka en förfrågan till oss för detta event genom att beställa denna produkt. Vi kommer då att kontakta dig för att stämma av detaljer och pris.
Event - Snittar och bubbel
Event - Snittar och bubbel Ett perfekt avslut där ni kan samtala och reflektera över dagen tillsammans medans vi serverar er snittar och något gott att dricka.
Använd denna produkt för att skicka en förfrågan till oss. Vi återkommer med prisinformation och stämmer av ytterligare detaljer.
Event - Tävla i mat
Event - Tävla i mat Detta event går i matens tecken. Vi börjar med ett glas mousserande och en genomgång av kvällen där ni delas in i olika lag. Tillsammans ska ni sättas på prov i kunskap, stresstålighet och självklart lagarbete. Här krävs att alla sinnen är på sin spets. Efter avslutade tävlingsmoment bjuds ni på en middag med spanska tapasrätter. En kväll för livsnjutaren och vinnarskallar med stark laganda.
Passar 12 deltagare och uppåt.
Använd denna produkt för att skicka en förfrågan till oss. Vi återkommer med prisinformation och stämmer av ytterligare detaljer.
Hyra av porslin
Hyra av porslin Vi hyr ut champagneglas, vinglas, bestick, tallrikar etc. Ange i kommentarsfältet i kassan vad du önskar hyra. Pris är per del.
Kock
Kock Hyr en kock per timme
Öl (används endast av Admin)
Öl (används endast av Admin) Kan endast beställas tillsammans med serveringspersonal.
Order efter passerad beställningstid
Order efter passerad beställningstid Om en order placeras senare än tillåten beställningstid tillkommer denna kostnad.
Övrigt (endast efter överrenskommelse)
Övrigt (endast efter överrenskommelse) Denna produkt ska endast användas i samråd med restaurangen.
Serveringspersonal (per timme)
Serveringspersonal (per timme) Om du önskar boka serveringspersonal går det bra att skicka en bokningsförfrågan här så kontaktar vi dig för att stämma av ytterligare.
Uppdukning & bortplockning
Uppdukning & bortplockning Vi dukar upp och plockar bort det du har beställt.
Vin (används endast av Admin)
Vin (används endast av Admin) Vin kan endast beställas tillsammans med serveringspersonal.