Restaurangen
Om restaurangen
Restaurangens meny
Ris & ros
Login
Catering
Frukost
Dryck
Sallad | Smörgås | Wraps
Lunch
Buffé | Snittar
Deli
Frukt | Nötter | Godis
Bakverk
Dessert
Tårta
Tillägg
Restaurangen
Om restaurangen
Restaurangens meny
Ris & ros
Login
Catering
Frukost
Dryck
Sallad | Smörgås | Wraps
Lunch
Buffé | Snittar
Deli
Frukt | Nötter | Godis
Bakverk
Dessert
Tårta
Tillägg
Logga in
Kundkort
0
Produkter
Restaurang Entré
Om restaurangen
Restaurangens meny
Ris & ros
Restaurangens meny
Med reservation för ändringar i menyn under veckan.
11. augusti - 15. augusti 2025
(Vecka 33)
Vecka 33
Vecka 34
Måndag
Dumplings Gyoza, sötsursås, löksallad
135 kr.
Fläsknoisett, svampsås, haricovertsallad
135 kr.
Fisk och skaldjursgryta, aioli, krutonger blåmusslor
135 kr.
Kockens val (Det hållbara alternativet)
95 kr.
.
.
Tisdag
Tortelinni, tomatsås. Örtsallad
135 kr.
Grillad kyckling, bbqsås, majs och persiljesallad
135 kr.
Laxfylld spättafilé, dillsås, gröna ärter
135 kr.
Kockens val (Det hållbara alternativet)
95 kr.
.
.
Onsdag
Entrés falafel, vitlökssås, tomatsås, flatbröd
135 kr.
Köttfärslimpa, gräddsås, rårörda lingon , brynt lök
135 kr.
Panerad fisk, skagenröra, citron, dill
135 kr.
Kockens val (Det hållbara alternativet)
95 kr.
.
.
Torsdag
Grönsaksgryta, chilikräm, tunnbrödschips
135 kr.
Stekt fläsk, löksås, hackad persilja
135 kr.
Sparrisgratinerd fiskfile, vitvinssås, rödbetsskott
135 kr.
Kockens val (Det hållbara alternativet)
95 kr.
.
.
Fredag
Entrés fredags buffé
135 kr.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ladda ner PDF
Skriv ut