Restaurangen
Om restaurangen
Restaurangens meny
Ris & ros
Login
Catering
Frukost
Dryck
Sallad | Smörgås | Wraps
Lunch
Buffé | Snittar
Deli
Frukt | Nötter | Godis
Bakverk
Dessert
Tårta
Tillägg
Restaurangen
Om restaurangen
Restaurangens meny
Ris & ros
Login
Catering
Frukost
Dryck
Sallad | Smörgås | Wraps
Lunch
Buffé | Snittar
Deli
Frukt | Nötter | Godis
Bakverk
Dessert
Tårta
Tillägg
Logga in
Kundkort
0
Produkter
Restaurang Entré
Om restaurangen
Restaurangens meny
Ris & ros
Restaurangens meny
Med reservation för ändringar i menyn under veckan.
12. maj - 16. maj 2025
(Vecka 20)
Vecka 20
Måndag
Asiatisk tofugryta Thom kha gai, groddsallad
135 kr.
Kryddig korvgryta, sallad på saltgurka, örtyoghurt
135 kr.
Fisk och skaldjursgratäng, syrad kålsallad
135 kr.
Kockens val (Det hållbara alternativet)
95 kr.
.
.
Tisdag
Vegetarisk Vindalo, havregurt
135 kr.
Grekisk Kycklingfärsbiff, svampsås, sallad på fetaost
135 kr.
Panerad havskatt, kapris och rödbetssallad, limemajonäs
135 kr.
Kockens val (Det hållbara alternativet)
95 kr.
.
.
Onsdag
Grönsaksbiff, tzatsiki, olivsallad
135 kr.
Fläskschnitsel, rödvinsås, citron och hackad persilja
135 kr.
Ugnsgrillad lax, hollandaisesås, grön sparris
135 kr.
Kockens val (Det hållbara alternativet)
95 kr.
.
.
Torsdag
Vegetarisk Lasagne, tomatsallad, rostad tempe
135 kr.
Vitlöksmarinerad kyckling, tomatconcasse, fänkålsallad
135 kr.
Ugnsbakad fiskfilé, musselveloute, sjögrässallad
135 kr.
.Kockens val (Det hållbara alternativet)
95 kr.
.
.
Fredag
.Entrés fredags buffé
135 kr.
.
.
.
.
.
.
Ladda ner PDF
Skriv ut