Restaurangen
Om restaurangen
Restaurangens meny
Ris & ros
Login
Catering
Frukost
Dryck
Sallad | Smörgås | Wraps
Lunch
Buffé | Snittar
Deli
Frukt | Nötter | Godis
Bakverk
Dessert
Tårta
Tillägg
Restaurangen
Om restaurangen
Restaurangens meny
Ris & ros
Login
Catering
Frukost
Dryck
Sallad | Smörgås | Wraps
Lunch
Buffé | Snittar
Deli
Frukt | Nötter | Godis
Bakverk
Dessert
Tårta
Tillägg
Logga in
Kundkort
0
Produkter
Restaurang Entré
Om restaurangen
Restaurangens meny
Ris & ros
Restaurangens meny
Med reservation för ändringar i menyn under veckan.
23. juni - 27. juni 2025
(Vecka 26)
Vecka 26
Måndag
Röd currygryta, quorn, sjögrässallad, friterade risnudlar
135 kr.
Porchetta, fänkål och lime kryddad rödvinssky, bakad lök, timjansmör
135 kr.
Tempurabakad fiskfilé, remouladsås, gröna ärter
135 kr.
Kockens val (Det hållbara alternativet)
95 kr.
.
.
Tisdag
Vegetariska Gyoza dumplings, sojasås, nudelsallad
135 kr.
Biff ala Lindström, rödvinssås, örtsmör
135 kr.
Sparrisgratinerad fiskfilé, champagneveloute, dillsallad
135 kr.
Kockens val (Det hållbara alternativet)
95 kr.
.
.
Onsdag
Grönsaksbiff, brynt färsk vitkål, chilimajonnäs
135 kr.
Limemarinerad kyckling, vitlökssky, sommarsallad
135 kr.
Saltbakad fiskfilé, grenoblesallad, vitvinsås
135 kr.
Kockens val (Det hållbara alternativet)
95 kr.
.
.
Torsdag
Krispbakad blomkål, gochujang smaksatt soja, vårlök och rädisa
135 kr.
.Nattbakad fläskkarre, gräddsås, äppelmos, rödlök och persilja
135 kr.
.Panerad fisk, romsås, citron, örtsallad
135 kr.
.Kockens val (Det hållbara alternativet)
95 kr.
.
.
Fredag
Entrés fredags buffé
135 kr.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ladda ner PDF
Skriv ut